O nama


AC Biševac je ovlašćeni  prodavac i serviser Mercedes-Benz i Smart vozila. Razumevanjem potreba i očekivanja naših korisnika proizvoda i usluga, izgradili smo servisno-prodajni centar po najvišim Mercedes standardima. Centar se nalazi u Novom Pazaru, naselju Ivanča na izlazu iz Novog Pazara prema Sjenici.

U svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionice za popravku putničkih i komercijalnih/teretnih vozila, kao i moderno opremljen kafe u kojem klijenti mogu da sačekaju završetak radova na svom vozilu. Raspolaže velikim brojem specijalnih alata, opreme, originalnih rezervnih delova i elektronskih uređaja za dijagnostiku.

Radionica za teretna vozila ima tri kanala (od šest do devet radnih mesta), od kojih su dva namenjena za servisiranja i popravke, a treći za dijagnostiku jer je opremljen valjcima za proveru kočnica, uređajima za ispitivanje oslanjanja, baždarenje tahografa i optičku reglažu trapa. Radionica za putnička vozila opremljena je sa tri dizalice nosivosti od 3.200 do 5.000 kg, makazastom dizalicom za aktivan prijem vozila i reglažu trapa, kao i opremom za ispitivanje kočnica i amortizera. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa veliki iskustvom koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu. Svoje znanje kontinuirano usavršavaju na tereninzima u Mercedes-Benz Trening centru, u Beogradu.

Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili!